Full mundur Brandstore åpner på Fokus!

Full mundur Brandstore åpner på Fokus!

15. oktober 2024

15. oktober åpner endelig Full mundur Brandstore dørene på Fokus, en ny og spennende butikk på senteret. Her vil du finne produkter som spesialiserer seg på jakt- og fritidstøy, arbeidstøy og tilbehør for dame, herre og barn. Perfekt for både friluftsentusiaster og de som ser etter arbeidsklær med skikkelig kvalitet.

Full mundur er et registrert varemerke og har levert norskdesignet jakt- og fritidstøy siden 2020. Nå åpner vi Full mundur Brandstore på Fokus Sørumsand, der de tilbyr et bredt utvalg produkter for dame, herre og barn innen jakt- og fritidstøy, tur og fiskeutstyr, fritid og arbeidssko. De tilbyr også arbeidstøy og profilering, samt tøy til lag og foreninger.

 

Hos Full mundur finner du en rekke spennende merkevarer som tidligere ikke har vært tilgjengelige i Norge. 80% av deres merkevarer importeres gjennom søsterselskapet Full mundur Distribution. De tilbyr blant annet:

🍃 Fritidsklær, turutstyr og hundeutstyr fra skotske Trespass  

🍃 Norskdesignet jakt og fritidstøy fra Full Mundur  

🍃 Førsteklasses jakt- og brukskniver fra spanske Muela  

🍃 Luer for liten og stor fra svenske Wilma & Morris  

🍃 Arbeidssko for helse, hotell, catering, uniform og vernesko fra spanske Dian  

🍃 Lukt- og lokkemidler til jakt fra Black Fire

🍃 Jakt- og fjellstøvler fra italienske Diotto  

🍃 Lettvektsstøvler fra polske Camminare

🍃 Ulltøy fra norske Bråten

...for å nevne noen av deres kvalitetsprodukter.

For de som handler på nett, driver Full mundur også nettbutikken www.fullmundurbrandstore.no, hvor kunder enkelt kan bestille produkter og hente dem i butikken på Fokus via et pickup point. Dette gir en sømløs handleopplevelse, som kombinerer bekvemmeligheten ved netthandel med den personlige servicen du får i butikk.

Med sitt varierte og unike produktsortiment, er Full mundur Brandstore et flott tilskudd til senteret. Enten du er en ivrig friluftsentusiast, jeger, eller bare trenger robust arbeidstøy, vil du finne noe som passer dine behov her. Vi er stolte over å få denne spennende aktøren til Fokus Sørumsand, og ønsker dem hjertelig velkommen!

Gå ikke glipp av åpningen den 15. oktober – vi sees på Full mundur Brandstore!